Bereidingswijze
niks speciaal
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
taart voor in de zomer te kunnen smullen
Ingrediƫnten
een kilo appels(voor compote te maken)
twee soeplepels water
een groote pakje petit beurre
een tas warme (sterk )koffie
een pot slagroom en suiker in bloem
twee soeplepels water
een groote pakje petit beurre
een tas warme (sterk )koffie
een pot slagroom en suiker in bloem
Leuke tips
in vierhoekig stukkjes snijden
met koffie of thee
met koffie of thee
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Balkan
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1146341
Homepage ID
1333255
Smaak
R
Teller
3226
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de appeltjes schellen,en in stukjes snijden,
in een pot zetten met de twee soeplepels water een op vuur zetten tot er volledig in compote is.als de compote klaar is maakt u een sterke tas koffie.
dan in een oven plat zet jij een rij petit beurre ,dat u met koffie nat maakt.(niet te veel )het is juist voor de smaak.
dan een laag compote .
weer petit beurre ,dan koffie, en weer compote ezv.
als dat gedaan is maak jij een stevig slagroom (met slagroom en suiker)
dat u op de taart doet.
dan op zijn minst een tot twee uur in de frigo laten .(met folie erop om te vermijden da de taart de geur van iets anders neemt)
een smullen
in een pot zetten met de twee soeplepels water een op vuur zetten tot er volledig in compote is.als de compote klaar is maakt u een sterke tas koffie.
dan in een oven plat zet jij een rij petit beurre ,dat u met koffie nat maakt.(niet te veel )het is juist voor de smaak.
dan een laag compote .
weer petit beurre ,dan koffie, en weer compote ezv.
als dat gedaan is maak jij een stevig slagroom (met slagroom en suiker)
dat u op de taart doet.
dan op zijn minst een tot twee uur in de frigo laten .(met folie erop om te vermijden da de taart de geur van iets anders neemt)
een smullen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid