Bereidingswijze
maak een roux van boter, bloem en bouillon
ongeveer1500cc
voeg blikje kervel toe
laat aan de kook komen en dan de verse kervel en garnalen,alleen de kook eroverheen
opdienen
ongeveer1500cc
voeg blikje kervel toe
laat aan de kook komen en dan de verse kervel en garnalen,alleen de kook eroverheen
opdienen
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
fijne soep met verse kruiden en garnalen
Ingrediƫnten
boter
bloem
bouillon
blikje kervel
bos verse kervel
250 gr garnalen
scheut room
bloem
bouillon
blikje kervel
bos verse kervel
250 gr garnalen
scheut room
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
114304
Homepage ID
1865
Smaak
N
Teller
3407
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak kervel fijn
spoel en droog de garnalen
spoel en droog de garnalen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht