Bereidingswijze
Bekleed de bakplaat of braadslede met bakpapier. ***
Verdeel de aardappelschijfjes zo over het bakpapier dat ze niet op elkaar liggen. ****
Bestrijk ze met olie en strooi er wat zout of paprikapoeder over.*****
Laat ze 15-20 minuten in het midden van de oven goudbruin worden.*******
Draai ze eventueel even om met de keukentang (dit is wel aan te raden)
Verdeel de aardappelschijfjes zo over het bakpapier dat ze niet op elkaar liggen. ****
Bestrijk ze met olie en strooi er wat zout of paprikapoeder over.*****
Laat ze 15-20 minuten in het midden van de oven goudbruin worden.*******
Draai ze eventueel even om met de keukentang (dit is wel aan te raden)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker vooral voor de kinderen.voor 4 personen. Uit Boodschappen maart 2006
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen, 2 el zonnebloemolie, zout/paprika, bakpapier
Leuke tips
Serveer er een lekkere dipsaus bij
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1141364
Homepage ID
827497
Smaak
N
Teller
108982
Drank
Uit
Bookmarked
92
Aantal reacties
6
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.**
Schil de aardappels. Was ze en dep ze droog. Schaaf met een duschiller of kaasschaaf hele dunne schijfjes.
Schil de aardappels. Was ze en dep ze droog. Schaaf met een duschiller of kaasschaaf hele dunne schijfjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid