Begijnenkoffie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/10/2006 - 17:05
Bereidingswijze
Zet sterke koffie. Leg twee, drie klontjes suiker in het kopje, giet er de brandewijn overheen, flambeer het kort en blus af met de koffie. Afmaken met een toef slagroom en chocolademuisjes
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Nodig per kopje: 2 - 3 suikerklontjes, 5 cl brandewijn,slagroom, chocolademuisjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
nvt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1140068
Homepage ID
1207772
Smaak
Z
Teller
633
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harry_bijl
Gelegenheid