Bereidingswijze
Doe de deksel op de pan ,en aan de kook brengen (als het kookt schut je de mosselen goed om (wel de deksel op de pan houden)
Na +/- 2 minuten schut je de mosselen om.
Even afgieten.
Als de mosselen open staan zijn ze klaar om te eten.
De dichte ,niet eten.
Na +/- 2 minuten schut je de mosselen om.
Even afgieten.
Als de mosselen open staan zijn ze klaar om te eten.
De dichte ,niet eten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mosselen
Ingrediƫnten
Zak mosselen (2kilo)
Zakje mosselmix (kruiden)
Zakje mosselgroente
Klein flesje witte wijn
Knoflooksaus
Whiskeysaus
stokbroodje
Zakje mosselmix (kruiden)
Zakje mosselgroente
Klein flesje witte wijn
Knoflooksaus
Whiskeysaus
stokbroodje
Leuke tips
Lekker met knoflooksaus,whiskeysaus en stokbrood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
113822
Homepage ID
2287
Smaak
N
Teller
5151
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gooi de mosselen in een pan en vul de pan met koud water.
De mosselen die open blijven moet je weggooien (als ze op een klein kiertje blijven staan kan je ze wel dichtdrukken ,aleen als ze echt helemaal open blijven, dus niet een kiertje ,niet gebruiken).
Gooi het water uit de pan en doe de groente en de kruiden erbij ,gooi ook het kleine flesje wijn leeg in de pan.
De mosselen die open blijven moet je weggooien (als ze op een klein kiertje blijven staan kan je ze wel dichtdrukken ,aleen als ze echt helemaal open blijven, dus niet een kiertje ,niet gebruiken).
Gooi het water uit de pan en doe de groente en de kruiden erbij ,gooi ook het kleine flesje wijn leeg in de pan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht