Bereidingswijze
Im kom mayonaise en 2 el zure room door elkaar roeren. Over 4 kommetjes verdelen.
Door 1e kom:
kappertjes, mosterd en fijngesneden ei
Door 2e kom:
Tomatenketchup en zalm
Door 3e kom:
fijngesneden garnalen, citroensap en paprikapoeder
Door 4e kom:
Rest zure room roeren.
Van oud casinobrood korst verwijderen. Brood in de lengte in 4 gelijke plakken snijden. Met deegroller plakken brood in lengte uitrollen. Bestrijken met eimengsel. 1e plak op platte schaal leggen en 2e plak erop leggen en bestrijken met zalmmengsel, 3e plak erop en bestrijken met garnalenmengsel.
Afdekken met 4e plak.
Broodtaart aan elke zijde bestrijken met zuur roommengsel. Peterselie tegen zijkanten drukken. Bovenkant garneren met plakjes ei, augurk en rest van garnalen. Afgedekt in koelkast ong. 1 uur laten intrekken
Door 1e kom:
kappertjes, mosterd en fijngesneden ei
Door 2e kom:
Tomatenketchup en zalm
Door 3e kom:
fijngesneden garnalen, citroensap en paprikapoeder
Door 4e kom:
Rest zure room roeren.
Van oud casinobrood korst verwijderen. Brood in de lengte in 4 gelijke plakken snijden. Met deegroller plakken brood in lengte uitrollen. Bestrijken met eimengsel. 1e plak op platte schaal leggen en 2e plak erop leggen en bestrijken met zalmmengsel, 3e plak erop en bestrijken met garnalenmengsel.
Afdekken met 4e plak.
Broodtaart aan elke zijde bestrijken met zuur roommengsel. Peterselie tegen zijkanten drukken. Bovenkant garneren met plakjes ei, augurk en rest van garnalen. Afgedekt in koelkast ong. 1 uur laten intrekken
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
dit is een heerlijk recept uit Tip van 1983
Ingrediƫnten
1/2 ongesneden casinobrood
2 eieren
1 blikje zalm
2 augurken
6 takjes peterselie
1 pot mayonaise
1 bekertje zure room
1/2 eetl. kappertjes
1 tl. mosterd
1 el. tomatenketchup
1 tl. citroensap
mespunt paprika
2 eieren
1 blikje zalm
2 augurken
6 takjes peterselie
1 pot mayonaise
1 bekertje zure room
1/2 eetl. kappertjes
1 tl. mosterd
1 el. tomatenketchup
1 tl. citroensap
mespunt paprika
Hulpmiddelen & keukengerei
handig is een electrisch mes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1137354
Homepage ID
861970
Smaak
R
Teller
3135
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
eieren in 10 minuten hard koken. Zalm afgieten en velletjes en graten verwijderen. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen. 3/4 deel van de garnalen in stukjes snijden. Augurk in plakjes snijden en in kopje peterselie fijn knippen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid