Bereidingswijze
Oven op laagste stand voor verwarmen. Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier. Eiwitten stijfkloppen in schoon gemaakte kom. Als de eiwitten stijf zijn, 2 eetlepels poedersuiker in de kom zeven. Daarna nog een minuut mixen. De rest van de poedersuiker door het mengsel scheppen. Schep op een ingevette bakplaat kleine hoopjes van het schuim. Bak die schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand. Na het bakken schuimpjes laten afkoelen op een taartrooster
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
3 stuks eiwitten - 375 gram poedersuiker
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1137084
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
752
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid