Pietencakejes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/05/2005 - 14:42
Bereidingswijze
Volg de aanwijzingen op het pak: maak beslag van de cakemix, eieren en olie en bak er cakejes van. Laat ze afkoelen. Doe voor het glazuur poedersuiker in kommetjes. Laat in elk kommetje een paar druppels van telkens een andere kleur limonadesiroop vallen. Roer de siroop door de suiker, zodat je dikke glazuur krijgt. Als het glazuur te dun is, maak je het gewoon weer wat dikker door er extra poedersuiker door te roeren. Smeer het glazuur met een mes (zonder karteltjes) op de cakejes en plak er snoep en bakversiering op. Doop snoepjes in de glazuur als je ze op elkaar wilt plakken, bijvoorbeeld om oogjes te maken. Met een schaartje kun je een mondje knippen uit een spekje. Laat het glazuur goed drogen.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 pak mix voor cakejes - 2 eieren - 5 eetlepels zonnebloemolie - 1 strooibus poedersuiker - verschillende kleuren limonadesiroop - kleurig snoepgoed, bijvoorbeeld tumtum, geelroze spekjes of gekleurde gepofte rijst - bakversiering, bijvoorbeeld zilveren balletjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1137072
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
891
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid