Bereidingswijze
Pel de mandarijntjes en snijd ze in kleine stukjes.
Breek de pepernoten en vermeng deze met de mandarijntjes samen met de likeur.Rol de marsepein uit tot een plakje en leg de mandarijn-pepernootvulling in het midden. Vouw dicht tot een buideltje.Kook de cranberry?s en de suiker tot een saus.Leg het buideltje in het midden van een bord en lepel de saus er omheen
Snijd de mintblaadjes in fijne reepjes en strooi ze over het gerecht
Breek de pepernoten en vermeng deze met de mandarijntjes samen met de likeur.Rol de marsepein uit tot een plakje en leg de mandarijn-pepernootvulling in het midden. Vouw dicht tot een buideltje.Kook de cranberry?s en de suiker tot een saus.Leg het buideltje in het midden van een bord en lepel de saus er omheen
Snijd de mintblaadjes in fijne reepjes en strooi ze over het gerecht
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
2 stuks verse mandarijnen,
50 gr. pepernoot
250 gr. marsepein
1 el. mandarijnlikeur
50 gr. cranberry
50 gr. suiker
4 blaadjes mint
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1136882
Homepage ID
1253833
Smaak
Z
Teller
2074
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid