Bereidingswijze
Snijd van de cake 6 plakken van 1 1/2 cm dik. Snijd er 6 vierkantjes uit. Klop de slagroom half stijf. Meng het koffiepoeder met de basterdsuiker en 1 theelepel heet water. Roer het koffiemengsel door de slagroom en breng het op smaak met een beetje koffielikeur. Bestrijk de cake met de koffiecreme, leg 3 cakeplakken op elkaar en maak 2 stapeltjes. Bestrijk ook de boven- en zijkanten met de koffiecreme. Zet de cakejes op een koele plaats. Snijd van de marsepein 2 plakken van 1/2 cm dik en kneed de cacaopoeder er door. Verdeel het marsepein in 2 gelijke delen en bestrooi ze met poedersuiker. Leg de marsepein tussen 2 lagen plastic-folie en rol het uit. Rol de marsepein om de deegroller en drapeer de marsepein voorzichtig over de stapeltjess cake.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 roombotercake - 100 ml slagroom - 2 theelepels instant koffiepoeder - 1 theelepel lichtbruine basterdsuiker - scheutje koffielikeur - 200 gram marsepein - 1 theelepel cacaopoeder - poedersuiker om uit te rollen
Hulpmiddelen & keukengerei
deegroller
Leuke tips
Tip : Verstop een klein verpakt cadeautje in het taartje en versier het met een strik.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1136526
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
602
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid