Bereidingswijze
Suiker en eieren in een kom doen en lang kloppen tot er een romige massa ontstaat.
Ossewit (margarine) smelten in steelpan tot er geen stolsels meer inzitten, het mag niet warm worden.
Giet ossewit bij de suiker en eieren, kloppen en dan de cacao er bij doen.
Goed roeren.
Verbrokkelde biscuitjes er door mengen.
Schep alles in de cakevorm en druk dit goed aan.
Hagelslag er overheen strooien en zet het 1 uur in de diepvriezer.
Daarna de cake in de koelkast bewaren.
Ossewit (margarine) smelten in steelpan tot er geen stolsels meer inzitten, het mag niet warm worden.
Giet ossewit bij de suiker en eieren, kloppen en dan de cacao er bij doen.
Goed roeren.
Verbrokkelde biscuitjes er door mengen.
Schep alles in de cakevorm en druk dit goed aan.
Hagelslag er overheen strooien en zet het 1 uur in de diepvriezer.
Daarna de cake in de koelkast bewaren.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker, maar slecht voor de lijn
Ingrediƫnten
4 eieren
150 gram suiker
400 gram ossewit( alternatief: gewoon koude margarine)
5 a 6 eetlepels cacao
2 a 3 rollen biscuitjes
hagelslag
150 gram suiker
400 gram ossewit( alternatief: gewoon koude margarine)
5 a 6 eetlepels cacao
2 a 3 rollen biscuitjes
hagelslag
Hulpmiddelen & keukengerei
cakevorm
aluminiumfolie
kom
garde
steelpan
aluminiumfolie
kom
garde
steelpan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1136134
Homepage ID
1268051
Smaak
Z
Teller
2149
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In een cakevorm aluminiumfolie doen.
Biscuitjes verbrokkelen.
Biscuitjes verbrokkelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid