Winterse kruidnootjestiramisu.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/14/2005 - 13:38
Bereidingswijze
Klop de dooiers in 5 min. tot een luchtige massa.
Roer in een andere kom de mascarpone goed los met de suiker, vanillesuiker en creme frache.
Spatel hier de geklopte dooiers door.
Schep de helft van dit mengsel op de kruidnootjes.
Verdeel hierover de rest van de kruidnootjes en sprenkel de rest van de espresso erover.
Strijk de rest van het mengsel erover uit.
Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat de tiramisu in 3-4 uur stevig worden.
Bestuif de bovenkant vlak voor het serveren met cacaopoeder met daar door heen de kaneelsuiker.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nu de Sinterklaas weer in het land is maken we nu de tiramisu met kruidnootjes.
Ingrediƫnten
250 gr. kruidnootjes.
100 ml. sterke espressokoffie.
3 eidooiers.
100 gr. suiker.
1 zakje vanillesuiker.
250 gr. mascarpone.
250 gr. creme fraiche
2 eetl. kaneel.
cacaopoeder.
Hulpmiddelen & keukengerei
een schaal met een platte bodum.
Leuke tips

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1135946
Homepage ID
853758
Smaak
R
Teller
2163
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verdeel de helft van de kruidnootjes over de bodum van de schaal.
Sprenkel de helft van de espresso erover.
Laat dit even staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
paula_bijl
Gelegenheid