Bereidingswijze
Bereid de chocolademousse met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de gehakte chocolade erdoor.
Vul de schaal met de mousse en laat deze minstens 2 uur staan op een koude plek.
Stort de mousse op een serveerschaal. Roer de rest van de chocolade in een klein pannetje au bain marie op laag vuur tot een soepele massa en druppel de massa met een lepel op de marshmallows.
Roer de gehakte chocolade erdoor.
Vul de schaal met de mousse en laat deze minstens 2 uur staan op een koude plek.
Stort de mousse op een serveerschaal. Roer de rest van de chocolade in een klein pannetje au bain marie op laag vuur tot een soepele massa en druppel de massa met een lepel op de marshmallows.
Vertel iets leuks over dit recept
een lekkere, fleurige marshmallowkoepel die de kinderen wel even zoet houdt!
Ingrediƫnten
100 gram witte mini-marshmallows
50 gram pure chocolade
1 pakje chocolademousse
2,5 dl melk
voor de Frambozenroom
1,25 dl slagroom
6-8 el frambozensiroop
50 gram pure chocolade
1 pakje chocolademousse
2,5 dl melk
voor de Frambozenroom
1,25 dl slagroom
6-8 el frambozensiroop
Hulpmiddelen & keukengerei
een Ronde schaal
keukenmes
mixer
pannetjes
keukenmes
mixer
pannetjes
Leuke tips
Klop voor de frambozenroom de room stijf en schep er 2 eetlepels frambozensiroop door.
Serveer de frambozenroom en de rest van de frambozensiroop bij de koepel.
Serveer de frambozenroom en de rest van de frambozensiroop bij de koepel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1135025
Homepage ID
1018575
Smaak
Z
Teller
1588
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bekleed voor de koepel een ronde schaal (inhoud ca. 8 dl) met marshmallows.
Hak de helft van de chocolade fijn.
Hak de helft van de chocolade fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid