Bereidingswijze
voor het beleggen . van de champignons neuzen maken inhet midden van de pizza
van plakjes tomaat maakje aan beide zijden even de pizza wangen
van stukje salami mond en van in stukjes geneden olijfoogjes en haar van kaars of van paprika kan ook bak de pizza's 200 graden
15 min.
van plakjes tomaat maakje aan beide zijden even de pizza wangen
van stukje salami mond en van in stukjes geneden olijfoogjes en haar van kaars of van paprika kan ook bak de pizza's 200 graden
15 min.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
je kunt ze zelf maken om op partijtje ipv patat voor te zetten maar ook tijdens kook feest om zelf te laten doen.
Ingrediƫnten
voor pizza
350 tarwe bloem
1 pakje droge gist
1 thl zout
3 el olijf olie
200 ml water lauw warm
om te beleggen.
8 hele champinons of meer als je ze zelf laat versieren.
enkele kleine tomaten
olijven
8 plakken salami
4 el tomaten ketchup
geraspte kaas.
350 tarwe bloem
1 pakje droge gist
1 thl zout
3 el olijf olie
200 ml water lauw warm
om te beleggen.
8 hele champinons of meer als je ze zelf laat versieren.
enkele kleine tomaten
olijven
8 plakken salami
4 el tomaten ketchup
geraspte kaas.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1133530
Homepage ID
1188975
Smaak
H
Teller
1471
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bloem zeven en zorgvuldig met gist mengen
zout olie en water toevogen.
in keuken machine of met de hand kneden.
deeg laten rijzen ca half uur op warme plaats.
deeg met bloem bestrooien en tot mooi soepel deeg kneden dan 8 kleine pizza bodems maken.
zout olie en water toevogen.
in keuken machine of met de hand kneden.
deeg laten rijzen ca half uur op warme plaats.
deeg met bloem bestrooien en tot mooi soepel deeg kneden dan 8 kleine pizza bodems maken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid