Gevulde Eieren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 10/11/1998 - 22:12
Bereidingswijze
Na de eieren gekookt te hebben halveer je ze en haalt het eigeel eruit ,wat je in een appart bakje doet.
Doe bij het eigeel de mayonaise ,peper ,zout en de kerrypoeder (naar smaak).
Goed doorroeren waarna je dit terug in de eieren stopt.
Je kan ook in plaats van mayonaise ,ketchup gebruiken ,en de kerrypoeder door paprikapoerder vervangen.
Zodat je verschillende smaken eieren krijgt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevulde eieren
Ingrediƫnten
Eieren
Peper
Zout
Kerrypoeder
Mayonaise
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
113340
Homepage ID
2287
Smaak
N
Teller
2058
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de eieren +/- 10 minuten.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
karinb