gourgette-rijst schotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/19/2005 - 08:26
Bereidingswijze
boter laten smelten,gehakt rul bakken(liefst in grote kookpot),stukjes gourgette ebij doen,deksel op pot en gaar laten worden(af en toe om roeren).ondertussen rijst koken en dan alles samen doen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500gr gehakt,rijst,3a4 gourgetten,greyerre kaas
Leuke tips
je kan er naar eigen smaak greyerre kaas en/of curry ketjup
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1132517
Homepage ID
1313674
Smaak
N
Teller
1500
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
gourgette in kleine stukjes snijden wel eerst de pel eraf snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
u209483
Gelegenheid