Bereidingswijze
de zelfrijzend bakmeel en zout suiker en kruiden door mengen en de boter toevoegen
vermeng dit met melk en kneed het geheel tot
soepel deeg.
verpak in deeg inplastic folie
leg dit 3 uur in koelkast
rolt het deeg dan uit tot een plak van 1 cm dikte
druk er de arneer amandelen in en leg dit op een ingevette bakplaat bak het bruin in 45 min op 175 graden
laat afkoelen en in stukken breken.
vermeng dit met melk en kneed het geheel tot
soepel deeg.
verpak in deeg inplastic folie
leg dit 3 uur in koelkast
rolt het deeg dan uit tot een plak van 1 cm dikte
druk er de arneer amandelen in en leg dit op een ingevette bakplaat bak het bruin in 45 min op 175 graden
laat afkoelen en in stukken breken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker!
Ingrediƫnten
200 g zelf rijzend bk meel
snuf zout
2 el speculaas kruiden
125 gr donkere basterdsuiker
150 gr roomboter
1 el melk
garneer amandelen
snuf zout
2 el speculaas kruiden
125 gr donkere basterdsuiker
150 gr roomboter
1 el melk
garneer amandelen
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1132441
Homepage ID
1188975
Smaak
A
Teller
795
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid