Bereidingswijze
klop boter en suikers en iets zout met de mixer tot het geheel zacht is.
klop dan 1 voor 1 de eieren er door
zeef het meel boven een kom en schep het in kleien hoeveel heden door het beslag
doe het beslag over in de vorm en strijk het met spatel glad
bak de cak in 1 uur gaar en bruin
laat nog 10 min na de baktijd staan in oven
klop dan 1 voor 1 de eieren er door
zeef het meel boven een kom en schep het in kleien hoeveel heden door het beslag
doe het beslag over in de vorm en strijk het met spatel glad
bak de cak in 1 uur gaar en bruin
laat nog 10 min na de baktijd staan in oven
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere en versierde cake doet het altijd goed
Ingrediƫnten
200 gram boter op kamertemp
200 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
4 middel grote eieren
200 gr zelf rijzend bakmeel
200 gr aardbeilimonade
200 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
4 middel grote eieren
200 gr zelf rijzend bakmeel
200 gr aardbeilimonade
Hulpmiddelen & keukengerei
versiering: zilverballetjes, roosjes, hagelslag, tum-tum, men m's paraplutjes
spring vorm 22 cm
spring vorm 22 cm
Leuke tips
als deze is afgekoelt
ror je voor de glazuur limonade en poeder suiker tot vloeibare massa
glazuur over de cak strijken en ver het glazuur met je versiering ook leuk om kids zelf te laten doen.
laat het glazuur hard worden.
ror je voor de glazuur limonade en poeder suiker tot vloeibare massa
glazuur over de cak strijken en ver het glazuur met je versiering ook leuk om kids zelf te laten doen.
laat het glazuur hard worden.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1132435
Homepage ID
1188975
Smaak
R
Teller
17229
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm oven 160 graden
vet vorm in met boter en bestuif met bloem
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid