Bereidingswijze
De gist moet opgelost worden in warm water van ong 45 graden.Dan de stroop toevoegen en laten oplossen.Dan de meel,br suiker en de anijs toevoegen.Het geheel kneden en 20 min laten rijzen.
Het deeg afslaan en bolletjes van maken,weer 20 min laten voorrijzen,opnieuw kneden en laten narijzen(45 min)Vervolgens de plassies 10 tot15 min bakken in een voorverwarmde oven van 250C
Het deeg afslaan en bolletjes van maken,weer 20 min laten voorrijzen,opnieuw kneden en laten narijzen(45 min)Vervolgens de plassies 10 tot15 min bakken in een voorverwarmde oven van 250C
Vertel iets leuks over dit recept
echt drents
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1132286
Homepage ID
1075122
Smaak
Z
Teller
2331
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid