Bereidingswijze
Laat de wok verwarmen met een geut olie erin tot 225? of het heetste dat deze gaat.
Voeg dan de helft van de popcorn toe en laat
onder half gesloten deksel poffen.
Als de popcorn voor de helf open is,neem je de steelpan en zet deze met een goede scheut olie op het vuur.Voeg de helft van de suiker toe.Eerst wordt hij vloeibaar daarna gaat hij
Caemaliseren, opletten dat de suiker niet te bruin wordt Neem het suikermengsel van het vuur.
De popcorn is nu volledig klaar zet hem uit.
Roer nu het suikermengsel onder de popcorn met de twee houtenlepels onder voordurend mengen.Bereiding Herhalen voor de andere popcorn. Smakelijk
Voeg dan de helft van de popcorn toe en laat
onder half gesloten deksel poffen.
Als de popcorn voor de helf open is,neem je de steelpan en zet deze met een goede scheut olie op het vuur.Voeg de helft van de suiker toe.Eerst wordt hij vloeibaar daarna gaat hij
Caemaliseren, opletten dat de suiker niet te bruin wordt Neem het suikermengsel van het vuur.
De popcorn is nu volledig klaar zet hem uit.
Roer nu het suikermengsel onder de popcorn met de twee houtenlepels onder voordurend mengen.Bereiding Herhalen voor de andere popcorn. Smakelijk
Afbeelding
Ingrediƫnten
125 gr usa popcorn granen
15o ml olie
75o gr suiker
15o ml olie
75o gr suiker
Hulpmiddelen & keukengerei
Electische wok met deksel(kan ook met een gewone pan op het vuur)
1 steelpan
2 houten lepels
1 gewone lepel
1 opbergdoos die goed sluit
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1131141
Homepage ID
998117
Smaak
Z
Teller
3748
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zorg dat je al het materiaal bij de hand hebt
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid