Bereidingswijze
Gooi de ongepelde garnalen en de marinade in de wok .
Bak dit geheel al roerend op vol vermogen ,ongeveer 10 minuten.
Bak dit geheel al roerend op vol vermogen ,ongeveer 10 minuten.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gebakken steurgarnalen
Ingrediƫnten
+/- 1pond ongepelde steurgarnalen
lente uitje
1 teentje knoflook
5a6 eetlepels slaolie
lente uitje
1 teentje knoflook
5a6 eetlepels slaolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok.
Leuke tips
Leg de ongepelde garnalen op een groot bord.
(de garnalen pellen gaat als volgt ,trek eerst de kop eraaf ,trek dan de pootjes ,en de staart eraf ,waarna je zijn "jasje"uit kan trekken).
(de garnalen pellen gaat als volgt ,trek eerst de kop eraaf ,trek dan de pootjes ,en de staart eraf ,waarna je zijn "jasje"uit kan trekken).
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
113099
Homepage ID
2287
Smaak
N
Teller
1711
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gooi de ongepelde steurgarnalen in een schaal.
Gooi daar bij 5a6 eetlepels slaolie.
Snij het lente uitje en gooi die er ook bij.
Als laatste rasp je de knoflook er doorheen.
Dit geheel roer je goed door elkaar.Laat de garnalen ongeveer een 4a5 uur in de marinade staan.
Gooi daar bij 5a6 eetlepels slaolie.
Snij het lente uitje en gooi die er ook bij.
Als laatste rasp je de knoflook er doorheen.
Dit geheel roer je goed door elkaar.Laat de garnalen ongeveer een 4a5 uur in de marinade staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht