Bereidingswijze
Grill deze Bruschette in ongeveer 4 minuten goudbruin.
Dompel de tomaat in kokend water en ontvel ze.
Snijd ze in kleine stukjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit wat olijfolie in een pan.
Fruit circa 3 minuten. Voeg de tomaat toe.
Pers er twee knoflookteentjes boven uit.Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en voeg ze toe.
Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes stoven.
Pureer het en verdeel het geheel over de warme bruschettes.
Dompel de tomaat in kokend water en ontvel ze.
Snijd ze in kleine stukjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit wat olijfolie in een pan.
Fruit circa 3 minuten. Voeg de tomaat toe.
Pers er twee knoflookteentjes boven uit.Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en voeg ze toe.
Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes stoven.
Pureer het en verdeel het geheel over de warme bruschettes.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
- 2 stokbroden
- olijfolie
- grof zeezout
- 6 vleestomaten
- 2 uien
- 1 bol knoflook
- 2 teentjes rozemarijn
- olijfolie
- grof zeezout
- 6 vleestomaten
- 2 uien
- 1 bol knoflook
- 2 teentjes rozemarijn
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, pan met kokend water,
Leuke tips
Serveer het warm....smakelijk eten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1130394
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
945
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Warm de grill voor op 230 graden.
Snijd de stokbroden mooi schuin in plakjes.
Bestrijk ze met olijfolie.
Wrijf ze in met gehalveerde knoflookteentjes.
Bestrooi ze met zeezout.
Snijd de stokbroden mooi schuin in plakjes.
Bestrijk ze met olijfolie.
Wrijf ze in met gehalveerde knoflookteentjes.
Bestrooi ze met zeezout.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid