Bereidingswijze
1. Giet de melk in een diep bord en week er de lange vingers in.
2. Leg de lange vingers met vier naast elkaar en netjes aaneengesloten op een schaal.
3. Doe de slagroom met de suiker en de jam in een grote schaal.
4. Klop de slagroom stijf.
5. Bedek de langevingers met een laagje slagroom.
6. Leg hierop weer 4 lange vingers maar nu dwars op de andere. 7. Strijk hierover met een mes weer slagroom uit. *. Ga zo door tot allekoekjes op zijn, maar zorg ervoor dat er nog slagroom over is. 9. Bedek nu de bovenkant en de zijkanten van de taart met de rest van de slagroom. 10. Strooi er hagelslag op.
2. Leg de lange vingers met vier naast elkaar en netjes aaneengesloten op een schaal.
3. Doe de slagroom met de suiker en de jam in een grote schaal.
4. Klop de slagroom stijf.
5. Bedek de langevingers met een laagje slagroom.
6. Leg hierop weer 4 lange vingers maar nu dwars op de andere. 7. Strijk hierover met een mes weer slagroom uit. *. Ga zo door tot allekoekjes op zijn, maar zorg ervoor dat er nog slagroom over is. 9. Bedek nu de bovenkant en de zijkanten van de taart met de rest van de slagroom. 10. Strooi er hagelslag op.
Ingrediƫnten
1 pak lange vingers.
2 dessertlepels rode jam
Hagelslag
1/8 liter slagroom
1/2 dl melk
1 theelepel basterdsuiker
2 dessertlepels rode jam
Hagelslag
1/8 liter slagroom
1/2 dl melk
1 theelepel basterdsuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
1 kom
1 mes
1 mixer
1 schaal
1 diep bord
1 theelepel
1 mes
1 mixer
1 schaal
1 diep bord
1 theelepel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1127737
Homepage ID
1024724
Smaak
Z
Teller
1206
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid