Bereidingswijze
Meng in een kom de bloem,maismeel,bakpoeder
en zout.Snijd 2 el margarine in stukjes en meng
dit met een vork door het bloemmengsel.Zo
onstaat er een kruimelig deeg.Meng in een
andere kom het ei en de melk.Voeg het
deegmengsel toe en roer alles zeer goed door
elkaar.Dep de worstjes droog met een stukje
keukenpapier.Doop de worsjes met behulp van
een lange vork in het beslag,laat het teveel er af
druipen,zorg wel dat alle kanten goed bedekt
zijn.Bak ze per 2 tegelijk in de hete pan goud
bruin(+/- 2 min.)Steek ze op de stokjes.
en zout.Snijd 2 el margarine in stukjes en meng
dit met een vork door het bloemmengsel.Zo
onstaat er een kruimelig deeg.Meng in een
andere kom het ei en de melk.Voeg het
deegmengsel toe en roer alles zeer goed door
elkaar.Dep de worstjes droog met een stukje
keukenpapier.Doop de worsjes met behulp van
een lange vork in het beslag,laat het teveel er af
druipen,zorg wel dat alle kanten goed bedekt
zijn.Bak ze per 2 tegelijk in de hete pan goud
bruin(+/- 2 min.)Steek ze op de stokjes.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
10 frankfurter worstjes
200 gr bloem
1 1/2 tl bakpoeder
1/2 tl zpit
2 el maismeel
3 el margarine
1 ei opgeklopt
185 ml melk
10 sate stokjes
200 gr bloem
1 1/2 tl bakpoeder
1/2 tl zpit
2 el maismeel
3 el margarine
1 ei opgeklopt
185 ml melk
10 sate stokjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan-2 kommen-lange vork
Leuke tips
Geef er mosterd,ketchup enz. bij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1122711
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
1345
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verhit de frituurpan tot 180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid