met bananencreme gevulde flensjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 05/11/2005 - 12:51
Bereidingswijze
SCHEP 1/4 DEEL VAN HET BESLAG ERIN.KANTEL DE PAN EEN BEETJE ZODAT HET BESLAG MOOI VERDEELD WORDT.ALS DE BOVENKANT BIJNA DROOG IS,KEER JE HET FLENSJE OM.BAK DEZE KANT 3 MIN.BAK ZO OOK DE ANDERE 3 FLENSJES.SCHIL DE BANANEN EN PRAK ZE TOT MOES.KLOP MET DE MIXER DE SLAGROOM MET DE SUIKER STIJF.ROER DE BANANENMOES OVER DE FLENSJES.ROL DE FLENSJES OP EN BESTROOI ZE MET POEDERSUIKER.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voor de kinderen
Ingrediƫnten
1 ei,1 1/2 dl melk,60 gram bloem,1 zakje vanillesuiker,snufje zout,4 klontjes boter{of margariene}2 rijoe bananen,1 dl slagroom
15 gram suiker,poedersuiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
beslagkom,mixer,koekenpan
Leuke tips
leuk voor kinderfeesje dir gerecht is voor 4 stuks
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1121529
Homepage ID
1299087
Smaak
Z
Teller
714
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Breek het ei in een kom en klop de melk erdoor.Doe de bloem vanillesuiker en de zout erbij.Roer dit tot een dik beslag zonder klontjes.Smelt een stukje boter in een koekenpan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeremy8janee
Gelegenheid