Bereidingswijze
verhit de olie in de wok
roerbak de bacon in de olie, totdat deze roze/bruin ziet.
Voeg de spitskool toe, samen met het bouillonblokje en wat kerrie (ca. 2 eetlepels)
Roerbak het geheel totdat de kool net niet meer knapperig is (het moet geen pap worden)
voeg de eieren toe en roerbak door tot deze gestold zijn.
NB: Blijf het geheel continu omroeren, zo wordt het geen pap!!
roerbak de bacon in de olie, totdat deze roze/bruin ziet.
Voeg de spitskool toe, samen met het bouillonblokje en wat kerrie (ca. 2 eetlepels)
Roerbak het geheel totdat de kool net niet meer knapperig is (het moet geen pap worden)
voeg de eieren toe en roerbak door tot deze gestold zijn.
NB: Blijf het geheel continu omroeren, zo wordt het geen pap!!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker zout/pittig bijgerecht
Ingrediƫnten
1 spitskool
1 ons bacon
1 bouillonblokje
kerrie
2 eieren
1 eetlepel olie
1 ons bacon
1 bouillonblokje
kerrie
2 eieren
1 eetlepel olie
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
Lekker bij indonesische gerechten met vlees, vis of kip en natuurlijk rijst.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
112135
Homepage ID
2291
Smaak
Q
Teller
1958
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de spitskool in niet te fijne reepjes (vrij grof).
snijd de plakjes bacon in reepjes
snijd de plakjes bacon in reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht