Bereidingswijze
Verdeel de sinaasappelsap en de helft van de mango over de glazen. Schep in elke coupe 1 eetl. schenkstroop. Schep met een ijsschep bolletjes vanilleijs in de coupes. Verdeel hierover de rest van de mango en 3/4 deel van de pecannoten. Schenk de rest van de schenkstroop erover. Vul de coupes aan met bronwater. In elke coupe een flinke toef slagroom spuiten en de rest van de pecannoten erover strooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Exotische sorbet met mango en pecannoten
Ingrediƫnten
75 gr. pecannoten
1 mango
2 dl. vers sinaasappelsap
8 eetl. schenkstroop
3/4 liter vanilleroomijs
1/4 liter bronwater
slagroom uit een spuitbus
1 mango
2 dl. vers sinaasappelsap
8 eetl. schenkstroop
3/4 liter vanilleroomijs
1/4 liter bronwater
slagroom uit een spuitbus
Hulpmiddelen & keukengerei
4 hoge ijscoupes of glazen a circa 4 dl.
8 rietjes
ijsschep
8 rietjes
ijsschep
Leuke tips
Steek in elke coupe twee rietjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
112
Homepage ID
305
Smaak
Z
Teller
435
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pecannoten fijnhakken. Mango schillen, vruchtvlees in plakken van pit snijden en in stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht