Puddingberg

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 04/09/2005 - 02:21
Bereidingswijze
Breng in een steelpan zachtjes de melk aan de kook, maar roer eerst een scheutje van de melk door de inhoud van het pakje feestpudding. Draai het vuur wat lager en roer het puddingpapje door de melk. Laat het mengsel 2 min. doorkoken en giet het dan in een met water omgespoelde hoge puddingvorm. Laat eerst afkoelen en zet dan de puddingvorm in de koelkast om op te stijven. Stort de pudding voorzichtig op een schaal en zet er lange vingers tegen aan. Garneer met toefjes slagroom en bosvruchtenhagel.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 ml. melk
pakje feestpudding
lange vingers
slagroom
bosvruchtenhagel
Hulpmiddelen & keukengerei
puddingvorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1118515
Homepage ID
919571
Smaak
Z
Teller
725
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teigetje2
Gelegenheid