Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden.Beboter het bakpapier lichtjes.Meng in 1 kom de honing en de teriyaki saus door elkaar.Doe het broodkruim en de andere kom.Bestrooi de kipreepjes met zout en peper.Haal de kipreepjes eerstt door het honingmengsel en dan door het broodkruim.Leg de kipreepjes op de bakplaat en bak ze in 12-15 min. bruin en gaar.Halverwege keren.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kinderen zijn hier gek op.
Ingrediƫnten
60 ml honing
60 ml teriyaki saus
375 gram gedroogd broodkruim
450 gram kipfilet
zout en peper
boter om in te vetten
60 ml teriyaki saus
375 gram gedroogd broodkruim
450 gram kipfilet
zout en peper
boter om in te vetten
Hulpmiddelen & keukengerei
2 kommen
bakplaat bekleed met bakpapier
bakplaat bekleed met bakpapier
Leuke tips
Serveer met een dipsaus naar keuze.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1117183
Homepage ID
49821
Smaak
H
Teller
971
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kipfilet in reepjes van 1 1/2 cm. breed.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid