Bereidingswijze
1. zeef de bleom
2. klop de magarine met suiker tot een licht romige geheel.
3. klop de eieren er een voor een door voed wat gezeefde bleom toe als het mengsel gaat schiften
4. schep de rest van het bakmeel er voorzigtig door .
5.vul de ingevette vormpjes voor de helf niet verderwant dan rijst de cake bij de aangegeven tempratuurin de voorgescheventijd tot ze stevig aanvoelen
6. geef een licht tikje op de vormpjes zodat de cakes er gemakkelijk uitvallen.laat ze afkoelen op een matalen rooster.
7. maak je jam in het pannetje warm en zeef het zonnodig.
8.bestrijk hiermee de zijkanten en de bovenkant van de cake en rol ze door de gesnipperde kokos
9. garneer de cakes met een gehalveerde of een hele bigarreaux en maak blaadjes van angelinca.
2. klop de magarine met suiker tot een licht romige geheel.
3. klop de eieren er een voor een door voed wat gezeefde bleom toe als het mengsel gaat schiften
4. schep de rest van het bakmeel er voorzigtig door .
5.vul de ingevette vormpjes voor de helf niet verderwant dan rijst de cake bij de aangegeven tempratuurin de voorgescheventijd tot ze stevig aanvoelen
6. geef een licht tikje op de vormpjes zodat de cakes er gemakkelijk uitvallen.laat ze afkoelen op een matalen rooster.
7. maak je jam in het pannetje warm en zeef het zonnodig.
8.bestrijk hiermee de zijkanten en de bovenkant van de cake en rol ze door de gesnipperde kokos
9. garneer de cakes met een gehalveerde of een hele bigarreaux en maak blaadjes van angelinca.
Aantal personen
9.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker luchtig en met dat coco s poeder nog lekkerder
Ingrediƫnten
voor 18 cakes
120 g zelfrijsend bakmeel
120 g margarine,120 g suiker
2 eieren
VOOR GARARINRING:
100 A 150 G ABRIKOZEN OF FRAMBOZENjam
100 G, GEDROOGDE KOKOS 9 A 18 BIGARREAUX,
ANGELICA.
120 g zelfrijsend bakmeel
120 g margarine,120 g suiker
2 eieren
VOOR GARARINRING:
100 A 150 G ABRIKOZEN OF FRAMBOZENjam
100 G, GEDROOGDE KOKOS 9 A 18 BIGARREAUX,
ANGELICA.
Hulpmiddelen & keukengerei
TIMBAALVORMPJES, VLAKKE BAKPLAAT,
KWASTJE EN EEN PAN
KWASTJE EN EEN PAN
Leuke tips
1 meng wat geraspe sinaasappel of citroen schil door de cake meel dan smaakt hij wat lekkerde
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1116082
Homepage ID
1290266
Smaak
R
Teller
2605
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
STAAT BIJ BEREIDINGS WIJZENbody{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20040215071615.jpg)}--
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid