Bereidingswijze
Verwarm de room tot het kookpunt - zet dan het vuur uit en roer de fijngehakte chocolade er door. Roer net zo lang totdat je een mooie gladde donkere saus hebt.
Klop de slagroom met de suiker stijf en maak de ijscoupes op met enkele bolletjes slagroomijs en slagroom. Giet er de warme chocoladesaus over en steek de sterretjes aan.
Klop de slagroom met de suiker stijf en maak de ijscoupes op met enkele bolletjes slagroomijs en slagroom. Giet er de warme chocoladesaus over en steek de sterretjes aan.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 bak Hertog Slagroomijs
0.25 liter room
0.25 liter slagroom
1 eetlepel suiker
250 gram pure chocolade
0.25 liter room
0.25 liter slagroom
1 eetlepel suiker
250 gram pure chocolade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1114534
Homepage ID
1263560
Smaak
Z
Teller
6177
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid