Bereidingswijze
Korst plakjes uit leggen op je werkblad.In het midden een reepje kaas leggen van 2? centimeter in doorsnee.Ongeveer aan het uit einde een halve centimeter blijven.Dan kan je over het kaas gedeelte wat kruiden strooien b.v. provensaalse.Dan de boven en onder kant en de zijkanten van de korst plakjes nat maken.Dubbel vouwen en de zijkanten heel goed aan drukken.Bestijken met de geklutste eieren met wat worchester saus, maggi, zout en peper.Dan goed aan drukken in de geraspte oude kaas.En op de bakplaat leggen.Afbakken in ongeveer 25 minuten.Licht bruin.!Want kaas word bitter als het te bruin is.
Vertel iets leuks over dit recept
Gelijk als gewone sauzijzenbroodjes alleen nemen we dan belegen kaas
Ingrediƫnten
1 pakje Bladerdeeg.1 pond belegen kaas.Eieren ongeveer 2.Worchestersaus. maggi.Zout. peper.Wat kruiden naar smaak om over de kaas in de vulling te doen. 1 zakje geraspte oude kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven. bakplaten.Bakpapier.Scherp mes(Geen kartel).Kwastje om te bestrijken.Groot bord waar je de geraspte kaas in strooit.
Leuke tips
Lauw warm serveren bij een borrel.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1113104
Homepage ID
1284002
Smaak
H
Teller
3099
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven instellen(als het een hete lucht oven is op 175 graden),anders op 180 graden.Bakplaten met bakpapier bekleden.(of de speciale soort plasticvellen gebruiken)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid