Bereidingswijze
1.Smelt de chocolade in een steelpan (niks toevoegen),
2.Smeer de ijsblokjesvorm in met de chocola( je hoeft deze niet eerst in te vetten),
3,vul het choco cupje met een nootje( of iets dergelijks),
4.giet de rest van de chocolade eroverheen,
5.Laat alles afkoelen in de koelkast( niet in de vriezer,daardoor worden de bonbons gauw te hard en kun je ze niet makkelijk uit de vorm duwen.)
Klaar!!
2.Smeer de ijsblokjesvorm in met de chocola( je hoeft deze niet eerst in te vetten),
3,vul het choco cupje met een nootje( of iets dergelijks),
4.giet de rest van de chocolade eroverheen,
5.Laat alles afkoelen in de koelkast( niet in de vriezer,daardoor worden de bonbons gauw te hard en kun je ze niet makkelijk uit de vorm duwen.)
Klaar!!
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijkste manier om bonbons te maken.Leuk voor op kinderfeestjes om samen te doen.
Ingrediƫnten
1 a 2 repen chocolade ( 75 gram chocola is voldoende voor 4 grote bonbons), nootjes,marsepein,kersjes wat je zelf lekker vind.
Hulpmiddelen & keukengerei
rubberen ijsblokjes vorm ( TIP: bij de IKEA verkopen deze met leuke vormpjes) ,steelpan,kwastje,lepeltje
Leuke tips
Je wipt de bonbons makkelijk uit de vorm als ze hard zijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1112712
Homepage ID
1260879
Smaak
Z
Teller
29476
Drank
Uit
Bookmarked
73
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid