Lasagnetorentje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 11:58
Bereidingswijze
In een koekenpan 1 eetl. olie verwarmen en hierin de tofu met ui fruiten. Knoflook erboven uitpersen, 5 min. al omscheppend bakken en op smaak brengen met zout en peper.
In wok 1 eetl. olie verhitten. De spinazie beetje bij beetje toevoegen en verhitten tot die iets geslonken is. De spinazie laten uitlekken, door de kaas mengen en op smaak brengen met zout en peper.
1 Plakje lasagne op ieder bord leggen, tofu, lasagne, spinazie, lasagne...tot alle ingredienten op zijn. Bestrooi met geraspte kaas en zet circa 5 min. in de gril tot de kaas gesmolten is.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarische lasagne met spinazie, geitenkaas en Tofu
Ingrediƫnten
3 eetl. *olijfolie*
6 blaadjes lasagne
1 kleine ui
1 teentje knoflook
75 gr. zachte geitenkaas(Bettine Blanc)
400 gr. spinazie
150 gr. fijngehakte tofu
zout
peper
2 eetl. grofgeraspte oude kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Schone theedoek zonder wasmiddel luchtjes
Koekenpan
Wok
2 Ovenbestendige borden
Leuke tips
-
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
111
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
1147
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gril voorverwarmen op de hoogste stand.
In een pan ruim water met 1 eetl. olijfolie aan de kook brengen en plakjes lasagne circa 10 min. koken. Ui pellen en snipperen. Knoflook pellen. Geitenkaas verkruimelen. Spinazie schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Lasagne blaadjes sprijden op een droge doek en halveren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy