Bereidingswijze
Mix de olie met de kruiden in een kom. Was en droog de aardappels. Snijd ze door de lengte doormidden en vervolgens elke helft in 5 of 6 partjes. Vermeng de aardappelpartjes met het olie mengsel.
Leg de partjes 1 voor 1 naast elkaar op je bakblik, ze mogen elkaar niet overlappen. Bak ze anderhalf uur in de oven. Draai ze na drie kwartier allemaal 1 voor 1 om. Het is een heel gedoe maar dat is de enige manier om ze echt lekker knapperig te krijgen.
Leg de partjes 1 voor 1 naast elkaar op je bakblik, ze mogen elkaar niet overlappen. Bak ze anderhalf uur in de oven. Draai ze na drie kwartier allemaal 1 voor 1 om. Het is een heel gedoe maar dat is de enige manier om ze echt lekker knapperig te krijgen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De favoriet van alle kinderen (en hun ouders!)
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote of 2 kleinere bakplaten
Leuke tips
Serveer ze heet met een kommetje chillisaus en een kommetje zure room. Eet met je vingers, dip ze in de sauzen. HEERLIJK!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1109113
Homepage ID
1205368
Smaak
H
Teller
11362
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden, vet je bakplaten in met wat olie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid