Bereidingswijze
Leg de bananen 10 minuten in een voorverwarmde oven tot ze goed warm zijn. Maak intussen de aardappelpuree en deponeer deze op een grote serveerschaal.
Leg de in ham gewikkelde banaan er boven op.
Met de in wat boter gestoofde zuurkool erbij.
Leg de in ham gewikkelde banaan er boven op.
Met de in wat boter gestoofde zuurkool erbij.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Nodig;
bananen
zout
enige plakken gekookte ham
aardappelpuree
zuurkool
bananen
zout
enige plakken gekookte ham
aardappelpuree
zuurkool
Hulpmiddelen & keukengerei
Een oven,een grote serveerschaal
Leuke tips
Serveer er een witte Chablis bij en voor de kinderen seven-up.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1107715
Homepage ID
1268061
Smaak
S
Teller
1593
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de bananen en bestrooi ze met zout; rol daarna elke banaan in een plak gekookte ham.
Schil de aardappels en kook ze gaar.
Schil de aardappels en kook ze gaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid