Zalmfilet Met Witte Wijnsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 10/10/1998 - 20:05
Bereidingswijze
de uien met de dille in ongeveer 5 minuten glazig bakken, de champignons toevoegen en een paar minuten meebakken, de witte wijn toevoegen en een paar minuten op hoog vuur inkoken, een halve liter water toevoegen en het zakje witte roomsaus toevoegen, een paar minuten lichtjes laten koken, de zalmfilet in stukjes en de garnalen toevoegen.
in een oven schaal doen en bestrooien met geraspte kaas, ongeveer 20 minuten in de oven laten gratineren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zalm,garnaaltjes,witte wijnsaus,uien en dille met pandan rijst en een lekkere frisse salade
Ingrediƫnten
2 zalmfilets, 2 ons kleine kreeftgarnalen, 4 kleine uien, 250 gram champignons, 200 gram oude geraspte kaas, 1 eetlepel dille of een flinke theelepel gedroogde dille, een flink glas witte wijn (droge) en een witte roomsaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
een kleine braadpan, een maatbeker, een ovenvaste schaal.
Leuke tips
serveren met pandan rijst en een frisse salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
110689
Homepage ID
2268
Smaak
N
Teller
2167
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
28
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zalmfilets lichtjes pocheren in de magnetron.
de uien pellen en in vieren snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
margrietje