Bereidingswijze
.
1. Breng een halve liter water aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop het puddingpoeder door het water tot alles is opgelost. 2. Vet de vormpjes met het kwastje dun in met olie. 3. Laat het fruit goed uitlekken in de zeef. Hou wat stukjes fruit apart om straks de puddinkjes mee te versieren. Snij de rest van het fruit in kleine stukjes en roer het door het puddingmengsel. Schep het puddingmengsel in de vormpjes. 4. Laat de puddinkjes ongeveer 2 uur in de koelkast staan zodat ze stevig worden.
Maak elk puddinkje met een mes langs de zijkanten van het vormpje los, zet er een bordje op, keer het om en schud voorzichtig. Zo komt het puddinkje los en zakt het op het bordje. Versier de puddinkjes met lekker veel slagroom, wat stukjes fruit (en eventueel een parasolletje).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Tropische bibber
? 1 blikje tropical fruitmix op lichte siroop (439 g)
? 1/2 eetlepel olie om in te vetten
? 1 pakje puddingpoeder (Trixy)
? 1 blikje tropical fruitmix op lichte siroop (439 g)
? 1/2 eetlepel olie om in te vetten
? 1 pakje puddingpoeder (Trixy)
Hulpmiddelen & keukengerei
? zeef
? keukenkwastje
? puddingvormpjes, inhoud ca. 2 1/2 dl
? keukenkwastje
? puddingvormpjes, inhoud ca. 2 1/2 dl
Leuke tips
met dank aan een goede vriendin
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1106449
Homepage ID
1252467
Smaak
Z
Teller
588
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid