Mini ham-kaas-banaancroissantjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/19/2004 - 17:21
Bereidingswijze
7. Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
6 plakjes ham (dun)
? 6 plakjes kaas (jong, komijnen)
? 1 banaan
? 2 eetlepels kokos (gedroogd, geraspt)
? 1 blikje croissantdeeg.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een oven, een deegroller en bakpapier .
Leuke tips
Serveer ze als ze nog lekker warm zijn.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1105671
Homepage ID
1253833
Smaak
H
Teller
861
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200?C.
2. Snijd de plakjes ham en kaas diagonaal doormidden.
3. Pel de banaan en snijd hem in 24 dunne plakjes.
4. Open het blikje croissantdeeg, rol de plak deeg uit op het aanrecht en verdeel hem volgens de lijnen in 6 stukken.
Snijd elk stuk weer doormidden tot een kleine driehoek.
5. Leg de schuine plakken ham en kaas op het deeg en leg 2 plakjes banaan op het breedste gedeelte. Strooi de kokos erover.
6. Rol de croissants op van de brede kant naar de smalle.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghislaine1941
Gelegenheid