Bereidingswijze
Doe het gehakt in een kom en voeg de gehaktkruiden, zout beetje sambal en naar smaak kruiden toevoegen. Goed door elkaar kneden. Vervolgens leg je 5 bladerdeeg vellen achter elkaar neer met een beetje water plak je de randen aan elkaar vast zodat er een grote plak bladerdeeg ontstaat. Dit doe je nog een keer voor met overige 5 vellen. Rol het gehakt uit tot 2 lange slierten en leg dit op de bladerdeegvellen. Vouw ze dicht en leg ze op de bakplaat. Smeer de bovenkant in met het losgeklopte ei en in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittige gehaktletter
Ingrediƫnten
500 gram gehakt, gehaktkruiden, 10 velletjes bladerdeeg, sambal, kruidenmix, zout, losgeklopt ei
Hulpmiddelen & keukengerei
kwastje, schaal, oven
Leuke tips
Warm het lekkerst
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1105201
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
1987
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bladerdeeg ontdooien, oven voorverwarmen op 220 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid