Pepernotentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/30/2004 - 19:25
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een pannetje. Maal 1/4 deel van de pepernoten en doe deze bij de boterin. Roer tot een mengseltje en laat even afkoelen. Beboter de cakevorm, doe een laag van 3 cm. van het mengsel in de vorm. Doe er dan een paar schuimpjes en pepernoten in en doe hier weer een laag boter met gemalen pepernoten op, om en om doorgaan eindigen met pepernoten mengsel, even aandrukken.
20 min. op 180 graden bakken
Af laten koelen, voor het serveren taart bestrijken met de geklopte slagroom, hierin kun je nog wat schuimpjes drukken.
Snoep ze !!!
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
  • kilo pepernoten
  • 250 gr. boter
  • schuimpjes
  • slagroom
  • Hulpmiddelen & keukengerei
  • cakevorm
  • Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Anders
    Recept ID
    1103407
    Homepage ID
    1075122
    Smaak
    A
    Teller
    2867
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    4
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    annie0710
    Gelegenheid