Bereidingswijze
Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg, dek het gehaktmengsel af met de
andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.
Bestrijk de bovenzijde van
het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei.
Bak de letter op de bakplaat in het
midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.
Bestrijk de bovenzijde van
het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei.
Bak de letter op de bakplaat in het
midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Serveer eens een hartige banketletter met Sinterklaas
Ingrediƫnten
1/2 eetl. boter
Leuke tips
je wel mager h.o.h. gehakt gebruikt.
Eet smakelijk !
Bron: www.vlees.nl
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1103359
Homepage ID
869650
Smaak
H
Teller
5616
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Meng in een
kom het gehakt, de helft van het ei en de gehaktkruiden.
Vet een bakplaat in met boter.
Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.
Vorm met 4 plakjes de letter
S.
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Meng in een
kom het gehakt, de helft van het ei en de gehaktkruiden.
Vet een bakplaat in met boter.
Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.
Vorm met 4 plakjes de letter
S.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid