Bereidingswijze
Laat 9 plakjes roomboter bladerdeeg ontdooien en snij uit
8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen.
Verwarm de oven voor op 230!?C (hetelucht
215!?-C). Bekleed een bakplaat met bakpapier
Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met watervast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in ca. 10 minuten gaar
en goudbruin.
Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml
chocolademousse (Mona) over 4 mijters
Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog
Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af
met de overige 4 mijters van deeg.
8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen.
Verwarm de oven voor op 230!?C (hetelucht
215!?-C). Bekleed een bakplaat met bakpapier
Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met watervast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in ca. 10 minuten gaar
en goudbruin.
Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml
chocolademousse (Mona) over 4 mijters
Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog
Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af
met de overige 4 mijters van deeg.
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.:
760 kcal
3190 kj
eiwit 9 g
vet 54 g
koolhydraten 61 g
760 kcal
3190 kj
eiwit 9 g
vet 54 g
koolhydraten 61 g
Ingrediƫnten
Leuke tips
Bestrooi de tompouces met poedersuiker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1103195
Homepage ID
1075122
Smaak
Z
Teller
430
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid