Bereidingswijze
eieren scheiden,eierdooiers mengen met de suiker,meng havermout met olie en melk,voeg vanillesuiker met de bloem en een snuifje zout toe.klop het eiwit stijf ,meng met de gemalen noten en schep door het beslag,bestrijk de bakplaat met boter en schik kleine beslaghoopjes op de bakplaat met een lepel.versier met confituur of met stukjes noot of met geconfijt fruit.bak gaar en knappend bij 200gr.(20 minuten)
Vertel iets leuks over dit recept
heel lekkere droge koekjes.
Ingrediƫnten
75 gr. havermout,75 gr. suiker,1 pakje vanillesuiker,2eieren,3 lepels olie,150 gr. zelfrijzende bloem, gemalen hazelnoten.
Hulpmiddelen & keukengerei
ingevette bakplaat.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1103130
Homepage ID
1244645
Smaak
Z
Teller
1950
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid