Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht 160 graden)
Snijd ieder pistolet in de lengte in 3 plakken. Rooster de plakken in de broodrooster.
Verwarm de melk in een steelpan. Los de honing en kaneel erin op.
Vet de vorm in en leg de helft van het brood op de bodem.
Schenk de helft van het melkmengsel erover.
Meng de notenmix met de chocolademelange. Verdeel de helft van het notenmengsel en Zacht & Luchtig over het brood.
Verdeel op dezelfde wijze de rest van de ingredienten erover.
Bak de koek middenin de oven in circa 30 minuten knapperig en bruin.
Snijd ieder pistolet in de lengte in 3 plakken. Rooster de plakken in de broodrooster.
Verwarm de melk in een steelpan. Los de honing en kaneel erin op.
Vet de vorm in en leg de helft van het brood op de bodem.
Schenk de helft van het melkmengsel erover.
Meng de notenmix met de chocolademelange. Verdeel de helft van het notenmengsel en Zacht & Luchtig over het brood.
Verdeel op dezelfde wijze de rest van de ingredienten erover.
Bak de koek middenin de oven in circa 30 minuten knapperig en bruin.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke noten hapje voor tussen door.
Ingrediƫnten
4 maispistoletes, 1,5 deciliter melk, 50 gram vloeibare honing, 1 theelepel kaneel, boter voor het invetten, 50 gram notenmix royal (zakje a 150 gram, Super) 100 gram chocolademelange royal (zakje a 200 gram, Klein) 1 bakje Zacht & Luchtig (200 gram, Mon Chou)
Leuke tips
Bestrooi de koek rijkelijk met poedersuiker.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1103048
Homepage ID
1069495
Smaak
H
Teller
1237
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid