Bereidingswijze
Bodem: Ingredienten samenvoegen en beslag van kneden. Uitrollen en bakvorm met een laag bekleden. Genoeg overhouden voor een sluitend deksel op de taart.
Vulling: Suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren. Van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren. Vulling in de taart storten. Taart dichtmaken met overgebleven deeglap. 1 uur bakken in een oven op 4 a 5 of 240 graden.
Vulling: Suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren. Van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren. Vulling in de taart storten. Taart dichtmaken met overgebleven deeglap. 1 uur bakken in een oven op 4 a 5 of 240 graden.
Vertel iets leuks over dit recept
Taart met notenvulling.
Ingrediƫnten
Bodem: 300 gram bloem, 150 gram witte basterdsuiker, 150 gram boter, 1 ei,
Vulling: 300 gram suiker, 1 eetlepel boter, 1 deciliter room, 250 gram noten na keuze, 1 theelepel zout.
Vulling: 300 gram suiker, 1 eetlepel boter, 1 deciliter room, 250 gram noten na keuze, 1 theelepel zout.
Leuke tips
Als extraatje kan er ook appel, banaan of krenten of iets dergelijks doorheen. Laat je fantasie werken het kan allemaal!! mmm smullen maar
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1103047
Homepage ID
1069495
Smaak
H
Teller
640
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid