Henrike's Komkommer-courgettekrokodil

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/26/2004 - 09:40
Bereidingswijze
  • Snijd de komkommer overdwars tot de helft in
  • Klap de helften van elkaar en houd de 'bek' open met een cocktailprikker
  • Voor de ogen zet je op de 2 andere prikkers een zilveruitje en steek je deze in de kop
  • En klaar is Henrike's komkommerkrokodil!
  • Aantal personen
    4.00
    Vertel iets leuks over dit recept

    Een heerlijk fris, makkelijk, lekker & LEUK borrelhapje!!!
    Ingrediƫnten
  • 1 komkommer
  • 2 zilveruitjes
  • 3 cocktailprikkertjes
  • Hulpmiddelen & keukengerei
  • schilmesje
  • snijplank
  • Cocktailprikkers
  • Leuke tips
    BEREIDINGSTIP:
    Ook met courgette is deze krokodil te maken!
    Stoom (of kook) de courgette dan wel eerst even ca. 3 minuten zodat het rauwe eraf is.
    Af laten koelen en dan maak je Henrike's krokodil zoals bovenstaande bereidingswijze

    SERVEERMOMENTEN:
  • Op (kinder)partijtjes
  • Als onderdeel van een buffet
  • Hapje tijdens verjaardagen
  • Alle andere 'festiviteiten'
  • Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Borrelhapje
    Recept ID
    1103008
    Homepage ID
    1186668
    Smaak
    N
    Teller
    1953
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
  • was de komkommer
  • Laat de zilveruitjes uitlekken
  • Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    henrike31
    Gelegenheid