Bereidingswijze
Smelt de boter en de maismoutstroop au-bain-marie
Doe vervolgens de melk en de gezeefde cacao erbij en roer het tot een glad mengsel
Laat het dikke, gladde mengsel in de koelkast stijf worden (ongeveer een uurtje)
Rol er dan kleine bolletjes van en laat die op bakpapier verder opstijven in de koelkast
De chocobolletjes worden niet echt hard
maar zijn wel erg lekker
Houd je van wat meer bittere chocolade, doe er dan minder melk door
Zo kun je dit recept helemaal aanpassen aan je eigen smaak
Doe vervolgens de melk en de gezeefde cacao erbij en roer het tot een glad mengsel
Laat het dikke, gladde mengsel in de koelkast stijf worden (ongeveer een uurtje)
Rol er dan kleine bolletjes van en laat die op bakpapier verder opstijven in de koelkast
De chocobolletjes worden niet echt hard
maar zijn wel erg lekker
Houd je van wat meer bittere chocolade, doe er dan minder melk door
Zo kun je dit recept helemaal aanpassen aan je eigen smaak
Ingrediƫnten
75 gram margarine
80 gram maismoutstroop
60 gram cacao
scheutje melk
80 gram maismoutstroop
60 gram cacao
scheutje melk
Leuke tips
Tip:
Ja kan de cacao ook vervangen door carobe
Dit past goed in een chocoladevrij-dieet
Ja kan de cacao ook vervangen door carobe
Dit past goed in een chocoladevrij-dieet
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1102956
Homepage ID
1265784
Smaak
Z
Teller
2477
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid