Bereidingswijze
Verwarm het water met het stroop todat het bijnaar kookt .Meng dit met het
bloem en laat dit mengsel een paar dagen rusten.Los de potas op in water en
werk deze met het maagzout en de anijs door het deeg.Rol er kleine balletjes
van.Leg deze op een ingevette bakplaat. Bak de balletjes gedurende 20 tot 30
min.op 180 grade
bloem en laat dit mengsel een paar dagen rusten.Los de potas op in water en
werk deze met het maagzout en de anijs door het deeg.Rol er kleine balletjes
van.Leg deze op een ingevette bakplaat. Bak de balletjes gedurende 20 tot 30
min.op 180 grade
Ingrediƫnten
1dl water
450 gr suikerstroop
500 gr roggebloem
6 gr potas
10 gr maag zout
5 gram anijs
450 gr suikerstroop
500 gr roggebloem
6 gr potas
10 gr maag zout
5 gram anijs
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1102574
Homepage ID
1069495
Smaak
H
Teller
3829
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid