Bereidingswijze
Meng alle ingredienten tot een soepel deeg
Bestrooi een speculaasplank met aardappelmeel en vul hem met het deeg.
Klop het deeg uit de vorm en leg het op een ingevet bakblik. (Natuurlijk kunt u ook andere en kleinere bakvormpjes gebruiken.)
Bak de speculaas 30 minuten op 150 graden in een voorverwarmde oven.
Bestrooi een speculaasplank met aardappelmeel en vul hem met het deeg.
Klop het deeg uit de vorm en leg het op een ingevet bakblik. (Natuurlijk kunt u ook andere en kleinere bakvormpjes gebruiken.)
Bak de speculaas 30 minuten op 150 graden in een voorverwarmde oven.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekkernij voor zowel jong en oud
Ingrediƫnten
200 gram zelfrijzend bakmeel
10 gram speculaaskruiden
100 gram bruine suiker
100 gram koude boter
2 of 3 eetlepels melk
en een snufje zout
10 gram speculaaskruiden
100 gram bruine suiker
100 gram koude boter
2 of 3 eetlepels melk
en een snufje zout
Hulpmiddelen & keukengerei
het is handig als je een grote bakmodel hebt
Leuke tips
de keuz ligt bij uzelf. ook wat de grote betreft dat bepaal je zelf.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1102136
Homepage ID
1265394
Smaak
H
Teller
865
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid